Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bookmaker toast

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här klassiska mackan kan varieras med olika såser och tillbehör. Hemmagjord bearnaisesås är förstås godast.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek brödskivorna gyllene i smör eller olja. Skrapa ytan med en skalad och delad vitlöksklyfta och tomathalvor.
  2. Salta och peppra köttskivorna och stek dem ett par minuter på varje sida. Stek löken knaprig, strö på lite socker så det blir aningen karamelliserat.
  3. Lägg salladsblad på 4 brödskivor, fördela de nystekta köttskivorna ovanpå. Blanda bearnaise och senap, smaka av och klicka ut på köttet. Fortsätt med rikligt med nyriven pepparrot och toppa med stekt lök. Ställ den andra brödskivan bredvid tillsammans med skivade tomater. Servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • carinabarr 8 april 2011

    Supersmaskig !!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.