Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En mkt god sås snabb och enkel passar till oxfilé, fläskfile m.m.

Ingredienser

Instruktioner

Häll grädden i en kastrull och värm upp, smula ner ostarna och rör runt tills osten har smält ,häll på cream fraichen och tillsätt vitpeppar och även lite salt. Ta nu och häll i lite ostronsås till rätt sälta uppstår ca: 1-2 msk beroende på smak. Gör ett uppkok,klart!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lenasj65 30 maj 2011

    Oj oj oj vilken god sås!! Vi ÄLSKAR ädelost i familjen så denna var perfekt! Tack tack för ett supergott recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.