Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxfilé carpaccio med Västerbottensost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktigt lyxig förrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra oxfilén och bryn runt om i olja i en het panna. Låt svalna och lägg köttet i frysen ca 1 timme, så att det blir fast och lätt att skära i tunna skivor. Koka betorna i saltat vatten tills de är nätt och jämnt mjuka. Låt svalna och skala dem sedan.
  2. Skär äpplet i små tärningar. Blanda med pepparrot, salt och peppar. Fördela salladen på tallrikar. Skär köttet i tunna skivor och lägg på salladen. Strö över äpple- och pepparrotsblandningen.
  3. Dekorera med klyftade betor och tunt hyvlad Västerbottensost. Ringla på lite rapsolja och strö lite salt och peppar över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.