Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxkött i öl och ketchup i lergryta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Jättegott

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i stora tärningar samt löken och fänkål i halva skivor. Värm olja i en ugnsäker gryta, lergryta tex och bryn allt noggrant. Tillsätt hackad libsticka, öl och ketchup. När det börjar koka sätter du lock på grytan och kör in den i ugnen på 170 grader i 1,5 timme. När köttet är klart garnerar du med lite grönt och serverar direkt från grytan. Servera Rotfruktmos till eller vanlig mos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.