Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är en jättegod middag med inkokta päron, gärna ingefärspäron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva de 8 päronhalvorna och lägg i en smord ugnsform.
  2. Ta bort skinn och ben från kycklingen. Dela i bitar och lägg i formen. Vispa grädden och smaksätt den med riven färsk ingefära, salt och peppar. Bred över kyckling och päron.
  3. Grädda i 200 grader ca 20 minuter. Servera med potatis eller ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.