Supergod, denna gör vi på jobbet till middag ibland Går utmärkt att ta med sig ut i påsk på utflykten. Men är godast nygräddad.(Räkskalen kokar jag, och sedan silar jag bort skalen, det blir en härlig buljong till räksoppa. På bilden ser ni kastrullen med räkbuljong i bakrunden, blir nog räksoppa till lunch någon dag :-) )
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Fyllningen var riktigt god! Vi körde med kräftstjärtar istället för räkor+crabfish. Fick dock inte pajskalet att hänga ihop men det kanske beror på vilken sorts ost man använder...
Denna paj är såååååå god. Jag tar med till knytkalas och får alltid dela med mig av receptet :))
Denna paj är såååååå god. Jag tar med till knytkalas och får alltid dela med mig av receptet :))