Blanda grädde , gelésocker och citronskal och koka upp.
Häll upp i glas och ställ i kylskåp för att stelna.
Gelétopp:
Koka upp ananaskros, juice och gelésockret.
Låt svalna något innan det fördelas över Pannacottan.
Ställ i kylskåp tills serveringen.
Verkar jättegott! Älskar ananas. Denna ska jag göra i påsk. Maxxa
am62j5 april 2010
Gjorde detta som efterrätt på långfredagen. Kanongott!!!! Enkelt att göra och älskades av alla!!! Kommer att göra detta igen för det var så enkelt, snabbt, gott och läskande att det går att göra hela våren o sommaren!!!!
Verkar jättegott! Älskar ananas. Denna ska jag göra i påsk. Maxxa
Gjorde detta som efterrätt på långfredagen. Kanongott!!!! Enkelt att göra och älskades av alla!!! Kommer att göra detta igen för det var så enkelt, snabbt, gott och läskande att det går att göra hela våren o sommaren!!!!