Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskpannacotta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

God påskdrink.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda grädde , gelésocker och citronskal och koka upp. Häll upp i glas och ställ i kylskåp för att stelna. Gelétopp: Koka upp ananaskros, juice och gelésockret. Låt svalna något innan det fördelas över Pannacottan. Ställ i kylskåp tills serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • maxxa 18 mars 2010

    Verkar jättegott! Älskar ananas. Denna ska jag göra i påsk. Maxxa

  • am62j 5 april 2010

    Gjorde detta som efterrätt på långfredagen. Kanongott!!!! Enkelt att göra och älskades av alla!!! Kommer att göra detta igen för det var så enkelt, snabbt, gott och läskande att det går att göra hela våren o sommaren!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.