God Påskdessert att bjuda på efter en god påskbuffé...
Instruktioner
- Rosta mandelspånen i en torr stekpanna.
- Häll spadet av ananasen, men spara den.
Skär anansringarna i mindre bitar.
- Blanda samman mascarpone, kesella och florsocker.
- Vispa grädden till fast skum tillsammans med gelésockret. Vänd ner grädden i mascarpone- blandningen.
Bred ut hälften av blandningen i en låg form.
Lägg anansbitarna ovanpå.
- Häll hälften av likören samt en halv deciliter av ananasspadet i en liten skål och doppa kexen däri.
Lägg kexen ovanpå ananasen.
Bred på resten av mascarponekrämen.
- Ringla över resterande likör och strö på mandelspånen. Ställ i kylskåp till serveringen.
Publicerat den
24 mars 2010
Kommentarer
Skriv kommentar
hej har bara en undran hur många är receptet till för?