Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påsk-Tiramisu

(1 kommentar)  
Skriv ut

God Påskdessert att bjuda på efter en god påskbuffé...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta mandelspånen i en torr stekpanna.
  2. Häll spadet av ananasen, men spara den. Skär anansringarna i mindre bitar.
  3. Blanda samman mascarpone, kesella och florsocker.
  4. Vispa grädden till fast skum tillsammans med gelésockret. Vänd ner grädden i mascarpone- blandningen. Bred ut hälften av blandningen i en låg form. Lägg anansbitarna ovanpå.
  5. Häll hälften av likören samt en halv deciliter av ananasspadet i en liten skål och doppa kexen däri. Lägg kexen ovanpå ananasen. Bred på resten av mascarponekrämen.
  6. Ringla över resterande likör och strö på mandelspånen. Ställ i kylskåp till serveringen.

Kommentarer (1)

  • jennypennys 4 april 2012

    hej har bara en undran hur många är receptet till för?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.