- Serverar: 10-12 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Med vårsmaker och vackert påskigt utseende
Instruktioner
- Blanda ihop alla ingredienser till cupcakesen, och grädda mitt i ugnen på 200°C ca 10 minuter.
Låt cupcakesen kallna.
- Koka upp mjölk, grädde, lavendel, vaniljstång och socker i en liten kastrull.
- Dra kastrullen av plattan, låt stå och dra 5 min.
Sila av och häll gräddblandningen över äggulorna under omrörning.
- Häll tillbaka blandningen i kastrullen och värm försiktigt. Rör ut majsstärkelsen i lite kallt vatten. Rör ner det i blandningen och koka upp. Låt svalna.
- Skär en grop i cupcakesen och fyll den med lavendelkräm. Blanda ihop allt till frostingen och färga med karamellfärg.
Spritsa ut frostingen och dekorera med godisägg.
Publicerat den
4 april 2011
Skriv kommentar