Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskcupcakes

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Med vårsmaker och vackert påskigt utseende

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser till cupcakesen, och grädda mitt i ugnen på 200°C ca 10 minuter. Låt cupcakesen kallna.
  2. Koka upp mjölk, grädde, lavendel, vaniljstång och socker i en liten kastrull.
  3. Dra kastrullen av plattan, låt stå och dra 5 min. Sila av och häll gräddblandningen över äggulorna under omrörning.
  4. Häll tillbaka blandningen i kastrullen och värm försiktigt. Rör ut majsstärkelsen i lite kallt vatten. Rör ner det i blandningen och koka upp. Låt svalna.
  5. Skär en grop i cupcakesen och fyll den med lavendelkräm. Blanda ihop allt till frostingen och färga med karamellfärg. Spritsa ut frostingen och dekorera med godisägg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.