Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskens lilla matjessallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott till helgen

Ingredienser

Instruktioner

Blanda en sås av gräddfil, majonnäs och senap. Rör ner potatis,äpple samt gurkmix och lök. Klipp sillfiléerna i smala bitar och blanda försiktigt ner i såsen. Låt salladen dra i kylen någon timme innan den serveras. Strö sist över hackat ägg och gräslök.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kekke46 24 april 2011

    Den här blev populär på påskbuffén. Mycke god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.