Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskkärring

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Härlig påskdrink. Frisk vårdrink med mjuk persikosmak. Ginet, som är smaksatt med grapefrukt, ger en spännande brytning mot de söta fruktiga aromerna. Drinken har en vacker ljusgul färg och mjuk konsistens. Pärlar lätt mot tungan.

Ingredienser

Instruktioner

Mixa persikor, sockerlag och gin. Tag ett highballglas, eller grogglas som de flesta kallar det. Häll i drinken och fyll därefter glaset till två tredjedelar med isbitar. Häll i fruktsoda och rör med drinkpinne eller kniv. Servera med sugrör

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.