Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påsksill med sveciaost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 3 timmar 30 minuter
Skriv ut

En krämig sill som passar bra både till påsk och midsommar!

Ingredienser

Instruktioner

Skölj sillen i kallt vatten, torka den och skär den i bitar, ca 2 cm stora. Blanda gräddfil med dill och gräslök. Rör ner rödlök, ost och sill. Låt stå i kyl minst 3 tim eller gärna över natten. Garnera ev. med hackad rödlök vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.