Instruktioner
Sätt ugnen på 250 grader. Lägg bakplåtspapper i två långpannor. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver. Vispa äggen och sockret vitt och pösigt. Vän ner mjölblandningen i äggsmeten och fördela smeten i två långpannor och grädda varje mitt i ugnen i ca 6 min.
Låt svalna och stjälp upp dem på sockrade smörpapper.
Hacka persikorna i små tärningar. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Vispa grädden. Delaäggen och vispa vitorna till hårt skum. Vispa gulorna tillsammans med sockret i en annan skål. Rör ner persikobitarna i äggulesmeten.
Krama ur gelatinbladen och smält dem i en kastrull tillsammans med 1 dl fruktspad. Blanda ner i persikosmeten. Vänd därefter försiktigt ner den vispade grädden och de vispade äggvitorna.
Lägg den ena bottnen på ett fat och lägg på fyllningen och därefter den andra botten.
Garnera med vispad grädde, skivad kiwi, skivade persikor och chokladplattor.
Jättegott !!