Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott med thai ibland!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Häll lite olja i en wok eller stekpanna. Lägg i pressad vitlök, uppvispat ägg och krydda med ingefära. Rör tills ägget blivit äggröra. Lägg åt sidan.
  3. Skär kycklingen i strimlor. Skala och riv morötterna. Skär salladslöken fint.
  4. Hetta upp olja i pannan och lägg i kycklingstrimlorna. Fräs dem under omrörning tills de nästan är färdiga.
  5. Tillsätt morötter, salladslök, böngroddar och chilisalt. Låt fräsa en kort stund.
  6. Tillsätt nudlar, soya och äggröran.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • windmillmosh 18 december 2009

    Måste säga att det smakade okej men inte mer. Blev en liten konstig smak i munnen av detta receptet och påminner inte speciellt mycket om det man kan äta ute. Men helt okej som maträtt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.