Jag älskar spansk mat och min passion för det spanska köket har ju inte blivit sämre då vi har en spansk restaurang nästan bara bakom knuten som både jag och sambon älskar. Men istället för att gå dit och äta varje gång vi är sugna på spansk mat så brukar jag nu och då laga min egna spanska mat här hemma. Och eftersom jag älskar både Paella och Risotto så fick det bli en paella-risotto, denna gång fick det bli en variant från havet...med räkor, blåmusslor och kräftstjärtar - MUMS!!!! Det här receptet är alltså helt mitt egna, jag har inte gått efter något recept, utan lagt i det som jag tycker passar i en paella, fast istället för vanligt "paella ris med saffran" gjorde jag alltså en risotto. Kolla även in mina två andra varianter på paella-risotto: Paella-risotto med räkor och kyckling och paella-risotto med Kyckling Under tiden som risotton puttrar kokar du blåmusslorna.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hade så höga förväntningar på denna rätt, risotto och paella! Men den var sådär tycker jag... bra instruktioner dock, kanske testar den med kyckling men inte samma kryddblandning som den här iaf... blir en 2:a