Paellan har spanskt ursprung och rätten bygger på ris, som ofta är kryddat med saffran. Både kyckling och skaldjur ingår oftast i en paella, men den kan också innehålla fläskkött eller någon kryddstark korv. Paprikan är självskriven i en paella och gärna någon mer grönsak. Paellan ska vara en brokig rätt och en rätt med glöd i smaksättningen.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jättegott
Har lagat det här flera gånger. Jättegott! Perfekt som lördagsmat med ett glas gott vitt till =)
Har lagat det här flera gånger. Jättegott! Perfekt som lördagsmat med ett glas gott vitt till =)
Har testat detta receptet 2 gånger i Thailand och mina matgäster gillar också rätten. Jag kryddade lite extra med paprikapulver.