Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päron med aftereight, grädde och Baileys

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Toppengod festlig efterrätt. Passar bra till nyårsafton och andra festliga tillfällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Låt päronen rinna av. Lägg dem i en ugnsfast form. Placera en chokladbit på varje päronhalva och gratinera tills den smält, cirka 3 minuter.
  2. Vispa grädde och socker. Servera mintpäronen med vispad grädde och häll lite Baileys runt päronen. Dekorera gärna med citronmeliss. Ät genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.