Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronkaka med havretäcke

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Hittade den här kakan från allers nr 20 1989

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser till kakan. Skär smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det i mjölblandningen med fingertopparna. Tillsätt ägget och arbeta ihop degen.
  2. Bred ut degen i en liten långpanna, ca 30x40 cm klädd med bakplåtspapper, eller en smord bakform. Skär päronen i tunna skivor och lägg dem över hela degytan
  3. Blanda alla ingredienserna till havretäcket till en smulig deg. Strö detta över päronskivorna. Grädda kakan i 175 grader i 40-50 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.