Goda matiga muffins vilka passar lika väl som mellanmål som till kvällsteet. Solrosfröerna kan bytas mot hackad mandel om du föredrar det. Muffins kan frysas och värmas i ugnen vid 175°.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Anjoupäron?
Har bakat dessa flera gånger nu, väldigt goda. Ibland med keso istället för riven ost, för då gillar barnen dem bättre, och nästan alltid med solrosfröna strödda över istället. Också det för barnens skull. Perfekta att ha i frysen och tina i micro vid behov!
Enkla och mycket goda muffins. För att få det lilla extra har jag testat att blanda i nötter också vilket var en hit. Har bjudit dessa till vänner som tilltugg till butternutsoppa vilket var uppskattat av alla.
Bra välskrivet recept som är enkelt att följa! Ljuvliga muffins som inte är supersöta. Upptäckte att jag inte hade solrosfrön när jag skulle baka dessa, så det åkte i pecan nötter. Ljuvligt. Tack så mycket!!