Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pain d'épice

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott julbröd med nötter och torkade frukter. Ingen jäsning behövs. Bara blanda och ha in i ugnen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ungen på 150 grader.
  2. Värm grädde, honung, farinsocker och brödkrydda till ljummet.
  3. Hacka aprikoserna och blanda med resterande torra ingredienser.
  4. Häll ner vätskan i blandningen och rör om. Smält smör och pensla en sockerkaksform, bröa sedan med mandelspån. Häll degen i formen i mitten av ugnen ca 35 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.