Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pain riche

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 2 timmar 25 minuter
Skriv ut

Detta är ett mycket bra och snabbt recept. Det kan inte gärna bli lättare, ingen knådning, endast röra och blanda ingredienserna.

Ingredienser

Instruktioner

När du har allt i bunken ska det blandas och röras (OBS ingen knådning). Ställ degen att jäsa i 2 timmar med en bakduk över bunken. Sätt ugnen på 250 grader strax innan degen har jäst färdigt. Sprid ut det sparade mjölet på bakbordet och häll ut den lösa degen på bordet. Dela i 3 delar och vänd bitarna i mjölet. Forma längder genom att snurra degen lite och lyft över längderna på plåten. Grädda direkt i 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.