X

Paj kyckling recept

Laddar...
Din sökning gav 130 träffar
Kycklingpaj med mozzarella
Kycklingpaj med mozzarella

En ljuvlig paj med kyckling, nektariner och mozzarella. Jag har valt att göra en lite smalare pajdeg men det går givetvis bra att använda en standard deg.


Kycklingpaj med kiwi
Kycklingpaj med kiwi

På det ljuva 80-talet var detta en av favoriträtterna. Hittade receptet i en veckotidning. Sedan dess har recptet levt kvar som en favorit 1-2 gånger om året. Friskt, gott och mättande.


Kycklingpaj med svamp och paprika
Kycklingpaj med svamp och paprika

En smakrik kycklingpaj med svamp och paprika finner du i detta recept. Lägg ner den tillagade fyllningen av grönsaker och svamp tillsammans med kycklingbitar i pajskalet och lägg på locket. Pensla med..












Kycklingpaj
Kycklingpaj

Från en kokbok utgiven av ica som heter Bjud till fest lite jobbig att göra men värt besväret för den är väldigt god


Kycklingpaj med fetaost
Kycklingpaj med fetaost

Kyckling och fetaost passar utmärkt ihop. Serveras direkt på bordet i långpanna med dekoration av basilika, salami och röd paprika. Perfekt när man blir många!


Engelsk kycklingpaj
Engelsk kycklingpaj

Receptet kommer från Receptklubben Mästerkocken under avd. 24 "Från resor i främmande länder" Kort nr 4. Själv har jag bara prövat kycklingreceptet, tyckte det var gott liksom gästerna.




Jessicas Pestopaj
Jessicas Pestopaj

En näringsrik paj som är god både varm och kall, passar utmärkt som sommarlunch. Serveras med fördel tillsammans med en god italiensk sallad och hemmagjord lemonad. Fräscht, enkelt och gott!