X

Paj med fetaost och soltorkade tomater recept

Laddar...
Din sökning gav 17 träffar
Paj med bacon, kantareller, fetao..

Vi blev sugna på en paj och gjorde en på lite av varje som vi hade hemma och det blev så gott så då bestämde jag mig för att dela med dig och kanske inspirera till fler "restpajer".

Fetaost och köttfärspaj

En paj som är både enkel att göra och mjuk och fin i smaken. Kan gärna varieras och bland annat kan man tillsätta 1 dl soltorkade tomater. Riktigt god paj som inte blir tung och tjock. Fungerar utmärk..


Lins och spenatpaj

Vegetarisk paj, grymt god. Se ursprungsrecept (dubbel sats)i långpanna på: http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=678374Toppengod kycklingpaj
Toppengod kycklingpaj

Supergod kycklingpaj som min syster hittade på en dag då hon var sugen på någon form av kycklingpaj men inte hittade något riktigt gott recept.


Lammfärspaj med tomatmix
Lammfärspaj med tomatmix

En härligt färgglad paj med bl.a. svarta oliver, soltorkade marinerade tomater, paprika och fetaost och som garneras med cocktailtomater i blandade färger.


Blomkålspaj med curry och kokos
Blomkålspaj med curry och kokos

Blomkål, banan, curry, kokos.. Vågad kombo som funkar! Pajdegen består av ris och kokosflingor. Perfekt för de som är glutenintoleranta eller äter enligt någon speciell diet.