En supergod paj med mycket smak.
Pröva du blir inte besviken!
Olika ostar, lökar.....svamp, bacon och skinka
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Gör pajdegen enligt anvisning (givetvis kan man baka egen paj deg).
Kavla eller tryck ut pajdegen i en pajform.
Förgrädda pajskalet med den rivna osten i ca 5 min.
Skiva baconet och fräs det i en stekpanna, häll av fettet och lägg baconet åt sidan en stund. Stek svampen, skinkan och den hackade purjolöken. Fyll pajskalet med lök, svamp, skinka och bacon. Bred ut Créme Bonjour Cusine över blandningen och lägg på de skivade tomaterna. Vispa samman mellangrädde och ägg, smaksätt med salt , peppar och cayenpeppar. Häll blandningen i pajen.
Grädda ca 35- 40 min minuter.
- Servera med sallad
Publicerat den
10 oktober 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
En jätte god paj, det var längesedan jag åt en så god paj.
Mkt god paj - alla som makat den tyckte den var mkt gof!
Kul att ni tyckte den var god! Själv prövade jag en ny variant igår kväll, ska lägga ut receptet snart! Mvh Helen
Det här var en god och smaksrik paj.:-) Jag hade i vitlök/örtost och lite gräslöksost i stället för den som stod i receptet, samt champinjoner och skogschampinjoner. Det blev också bra. Tack för ännu ett bra recept!
Tack för receptet.
Tack för kommentarer!!! Mvh Helén
En jättegod och krämig paj med mycket smak. Jag tog hälften champinjoner och hälften kantareller och det blev bra. Tack för receptet!
Tack för superbt pajrecept, den uppskattades mycket av gästerna!
Denna paj är supergod. Jag gjorde eget pajskal och följde i övrigt receptet. Perfekt som tredagsmys med sallad till. Många härliga smaker.
KANONGOTT!!!!!!
Megagott!!!!
Populär!! Älskar svamp så denna var en höjdare - kommer absolut göras igen!
Mums, mums:)
Vad glad jag blir:) Mvh Helén
Det var väldigt smidigt med pajdegsmixen. Men det var allelesför mkt äggstanning så nästa gång blir det bara hälften. Det blev lite ändringar :) Lökpulver istället för purjolök. Kantarellost istället för scharlootenlöksost. MYCKET GOD!