Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj med fetaost, oliver och ruccola

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till pajdegen och kläm ut degen i en pajform. Ställ kallt i 25 min.
  2. Ugnsvärme 200 grader.
  3. Dela körsbärstomaterna. Kärna ur oliverna.
  4. Fördela fyllningen (ruccola, tomater, oliver och fetaost) i pajskalet. Gärna ruccola i botten. Krydda med salladskryddan. Vispa ihop ägg, grädde och gräddfil och häll över pajen.
  5. Grädda i 20-30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.