Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj med kyckling och gorgonzola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kyckling och gorgonzola passar smakmässigt underbart gott ihop. I denna matiga pajen är det dessutom broccoli och purjolök också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º.
  2. Skär kycklingen i mindre bitar och skiva purjolöken.
  3. Salta kycklingen och fräs i smör ca 3 minuter. Tillsätt sedan purjolök och broccolibuketter och fräs ytterligare 3 minuter. Ta pannan från värmen och smaka av.
  4. Låt fräset svalna något. Rör sedan i grädde, ägg och hälften av osten.
  5. Tryck ut degen i en form, ca 23 cm i diameter. Förgrädda pajskalet ca 10 minuter.
  6. Fördela blandningen i pajskalet och strö över resten av osten. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.