Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj med rabarber

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En mycket god raberberpaj.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret tillsammans med vaniljssockret. Rör hela tiden, låt svalna. Blanda alla torra varor i en skål. Rör i smörblandningen och ägget. Tryck ut smeten i en ugnsfast form. Skala rabarber och skär i centimetertjocka skivor. Täck smeten med rabarber och tryck ner den i smeten. Rabarberpajen gräddas i 180 rader mitt i ugnen i cirka 45 min, tills den är gyllenbrun. Servera din nygräddade rabarberpaj ljummen med vaniljsås eller glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.