Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj med tomat, fetaost och oliver

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En delikat paj med en fyllning av paprika, rödlök, oliver, tomat och fetaost. Enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skära smöret i bitar, blanda sedan smöret och vetemjölet i en bunke, se till att smöret blir jämnt fördelat. Tillsätt mjölken och blanda väl, ställ in degen i kylen och sätt på ugnen på 225 grader.
  2. Blanda alla ingredienser i äggstanningen och ställ även in den i kylen.
  3. Kleta ut pajskalet i en ugnssäker pajform och skär upp fyllningen, lägg i fyllningen i skalet. Häll över äggstanningen och grädda pajen i mitten av ugnen i ca: 30-40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Annsjo64 7 mars 2011

    Detta låter jättegått den måste jag pröva, är det svamp i pajen? ser ut så på bilden.

  • Tessan28 8 april 2011

    MMmmm mums!!! det här var gott, kommer at göra detta fler gånger, hade även brynta kyckling tärningar i!!

  • almica82 21 juni 2011

    Så himla gott!!! Mmmmmm.... tack, tack för denna goda recepten!!!

  • sallada 28 april 2012

    Har provat verkligen gott och nyttigt inte alls mycket fett

  • Julbaket 23 augusti 2012

    Hej! Pajen var god men skulle kunna ha lite mer smak. Mvh Anna

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.