Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj med Västerbottenost och romröra

(3 kommentarer)  
Paj med Västerbottenost och romröra Paj med Västerbottenost och romröra
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Jag älskar ostpajer. Västerbottenost gör sig kanon i paj. Kanon till Buffé! En helt klar 5 poängare

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen. Låt degen vila i kyl minst 1 tim. Klä en pajform, nagga och förgrädda ca 10 min.
  2. Vispa ägg och grädde, tillsätt osten. Smaksätt med salt och peppar. Häll ostfyllningen i pajskalet och grädda ca 20 min tills pajen stelnat. Låt svalna.
  3. Dela fänkålen på mitten och skär bort roten. Strimla fänkålen mycket tunt och blanda med limesaften. Tillsätt löjrom, crème fraiche, lite svartpeppar och dill. Servera pajen med romröran.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Prima 28 februari 2008

    Detta måste jag bara testa - jisses vad gott det låter . )

  • Prima 28 februari 2008

    Detta måste jag bara testa - jisses vad gott det låter . )

  • Jessika 14 juni 2008

    Supergott. Fick detta hos mamma idag (Lördag).

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.