Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj på pepparkaksdeg

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Överbliven pepparkaksdeg testa detta! Jag tycker att det är godast med glass till men det får ju var en bedöma. En skvätt glögg passar också bra till! Man får anpassa mängden ingredienser efter hur stor pajform man har. Detta passar till ca 24cm i diameter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200grader. Kavla eller tryck ut pepparkaksdegen i en pajform. Skala och klyfta äpplena och lägg dem botten. Strö russin över. Riv mandelmassan grovt. Blanda med ägg, vaniljsocker och creme fraiche. Fördela över äpplena. Grädda i ugn ca 25 min.
  2. Servera med glass eller vaniljsås

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.