Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri pajdeg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Enbart pajskalet. Toppenbra deg. Enklast gör man den glutenfria pajdegen med en matberedare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Hacka samman mjöl, salt och smör till en grynig massa. Tillsätt kesella och vatten och arbeta till en slät deg. Tryck ut degen i en form, 24–26 cm i diameter.
  3. Förgrädda ca 10 min, låt svalna och tillsätt valfri fyllning och fortsätt tillagningen enligt det receptet

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annikam1 28 januari 2011

    Den bästa pajdegen jag gjort :) verkligen god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.