Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pajdeg med kesella

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Till såväl desserter som matpaj.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt i en matberedare och kör på låg hastighet ett par minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Miaria 14 januari 2011

    Hej Monac Den här pajdegen gör jag varje gång jag ska göra paj. Man misslyckas aldrig. Mycke bra pajdeg. Tack för ett mycke bra recept Miaria

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.