Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb pajdeg till frukt och bär

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

God söt pajdeg som är lätt att göra och bra när man har lite brådis...;)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Smält margarinet i en kastrull. Rör i ingredienserna och blanda. Klicka sedan smeten över bären/frukten.
  3. Förslag: Äpplen, blåbär, jordgubbar eller rabarber. m.m. Passar allt!
  4. Sockra ej bär/frukten. Smörj ej formen. Grädda i ca 15-20 min.
  5. Sen är det bara att sätta sig och njuta!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.