Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pajdeg med ättika.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Grundrecept för pajdeg med ättika. Ättika har egenskapen att göra degen mörare

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fördela mjöl och smör med händerna tills smöret blandat sig med mjölet i fina klumpar.
  2. Tillsätt vatten, ättika, och salt, blanda snabbt ihop en deg utan att bearbeta den för mycket.
  3. Degen ska vara tämligen fast men under inga omständigheter seg.
  4. Låt degen ligga och vila kallt minst en timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.