Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormors pajdeg

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Istället för det hårda pajskalet kommer här ett mjukt, gott och enkelt pajskal till dina efterrättspajer.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret i en kastrull. Häll i övriga ingredienser och rör ihop. Klart! Lägg frukten eller bären som du vill ha i pajen i botten på pajformen och häll över pajdegsblandningen och platta till. Baka i ugnen i 175-200 grader i 15-20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • saxa 10 oktober 2010

    Enkel och mkt god. Använder detta pajtäcke mest till frusna jordgubbar då jag lägger de i formen sedan strör jag på 1-2 msk potatismjöl sedan på med täcket.

  • ------Malin 15 oktober 2010

    Mmmmm!! Jättemumsigt gick fort och var enkelt att göra

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.