Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grov pajdeg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Lite grövre, magrare pajdeg. Smakar underbart!

Ingredienser

Instruktioner

Mixa först alla torra ingridienser i matberedaren. Tillsätt sedan det skivade smöret och kesella/cremé fraiche. Tryck ut degen i en smörad form och låt sedan degen vila en stund i kylskåpet. Förgrädda 6-8 minuter i 225 grader i mitten av ugnen. Fyll med dina delikatesser.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evahellstrom 14 augusti 2011

    Blev tyvärr stenhård. Inget för mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.