Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpaj mexi special

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En sån man vill fortsätta äta även om man är mätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Gör pajdegen. Blanda mjöl och smör till en grynig massa i en bunke eller i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta ihop degen. Låt vila kallt en stund. Tryck ut pajdegen i en smord form. Grädda ca 10 min.
  2. Rensa kycklingen och skär i mindre bitar. Hacka löken och skiva champinjonerna. Bryn kyckling, lök och champinjoner i en stekpanna. Tillsätt philadelphiaost. Rör om väl!
  3. Riv osten. Bred ut jalapenos och kycklingröra i pajskalet. Strö över osten.
  4. Gratinera 10-15 min eller tills osten smält. Servera med Old El Paso Picante Salsa dip eller Thick´n Chunky Original Salsa och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.