Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pajdeg med ostsmak

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Kanon till de flesta fyllningar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fördela matfett och riven ost i mjölet till en grynig massa. Tillsätt vattnet. Arbeta raskt ihop till en deg.
  2. Vira in degen med plastfolie. Lägg degen kallt ca 1 timme
  3. Tryck ut degen i en pajform, nagga den i botten. Klä översta biten av kanten med aluminiumfolie. Ställ pajskalet kallt ca 15 minuter.
  4. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen ca 10-12 minuter. Ta bort folien.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Kicki8 14 juni 2008

    Jättegod pajdeg.Gräddade den färdigt och fyllde med min kräftröra, en höjdare.

  • SEAbjrpn 4 december 2008

    Tack än en gång för dina fina recept. KramSEA

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.