Pajer kött recept

Din sökning gav 253 träffar
Lenas kycklingpaj

Om jag ska vara ärlig har jag inte skrivit upp vart jag hittade receptet, men det var en väldigt god paj iaf. Så tack ”Lena” för att du tagit fram ett superrecept på kycklingpaj. Receptet finns iaf s..
Kycklingpaj med kall limesås

Den här pajen brukar jag bjuda på och alla som har smakat den, har verkligen fallit för den. Går utmärkt att fördubbla, eller trippla satsen. Trippelsatsen är perfekt att tillaga i en djup ugnsplåt..


Smal PumpaPaj

För den som tänker kalorier är det 170 i varje bit

Skrivet av emilia1985
för över 2 månader sedan
Läs recept

Pulled pork

Alternativ att ha till tacos, hamburgare, fyllning till paj eller varför inte bara som extra gott pålägg på en lyxig smörgås. Pulled Pork som jag först kokat i Coca Cola, vitlök, lök och peppar. Sen..


Amerikansk krabbquiche

Blev bjuden på den här pajen på en "tantmiddag" hos en väninna. Det var suveränt gott med ett glas torrt vitt till och en fräsch sallad. Fanns inte en smula kvar när tanterna kalasat. Såklart att jag..


Flygande Jacob-paj

"Klassisk" Flygande Jacob I pajformat. Valde att ha jordnötterna vid sidan om istället för i pajen, då nätterna blev lite "konstiga" i konsistens och smak när de låg i pajen. Till en långpan..

Proteinrik low carb pizza, gluten..

Pizzabotten är ”oopsie”-inspirerad boostad med lite kokosmjöl och smakliga kryddor i. Hälften av pizzabotten peppades även med mina hemmaodlade chillis (starka som attans!) som nu äntligen börjat mogn..