Pajer som är goda kalla recept

Laddar...
Din sökning gav 21 träffar
Kall räkpaj

Min son och jag har precis ätit denna underbara paj. Perfekt en sån här varm sommardag med ett glas vitt vin. Passar jättebra till en buffé också. Den är enkel att göra, inget krångel med gelantinblad..


Pastel de Natta

Underbar liten bakelse man lätt kan äta alldeles för många av utan att skämmas - men tjock blir man om det får pågå :-) så nyttja med besinning. Det är mao jättegott! Som tur är går de att frysa in. D..

Pestopaj och rostade grönsaker

Den här långpannepajen med mycket grönsaker och pesto är perfekt om man blir många. Pajen är god kall därför passar den bra att skära i bitar och servera som tilltugg.


Ost och potatispaj

God vegorätt...för den som vill lägga till kött passar alla typer av kallskuret och även rökt lax bra till.


Peach Cream Pie

Härlig persikopaj med en krämig cream cheese-fyllning! Denna paj blir som godast om man förbereder den kvällen innan, så att smaken och konsistensen hinner dra sig och bli perfekt! Varning...smaka ..


Krämig tomatsoppa med solrospesto..

Härlig soppa att inleda en middag med eller att servera som lunch. Bjud gärna på gott bröd till. Har du inte så bråttom, kan du använda färska cocktailtomater. Då är det bra om du skållar och skalar t..


Blåbärs- och citronpaj med kolaglasyr
Blåbärs- och citronpaj med kolagl..

Jag tror aldrig att jag frossat i bär som denna sommar, 2011. Kungstorget utanför Saluhallen här i Göteborg har haft en trogen kund i mig. Svenska blåbär med socker på är godare än gott ... och det ve..
Mandelpaj med citronkräm
Mandelpaj med citronkräm

En spröd mandelbotten fylld med frisk citronkräm och sommarbär är oemotståndligt gott. Dessutom så lätt att variera med olika sorters bär.