Pajskal LCHF (recept finns här på matklubben) fylldes i detta pajskal och resulterade i en välsmakande och kolhydratfattig paj. Du kan naturligtvis använda ditt favoritpajskal. Men detta är extremt kolhydratfattigt och smakar ändå som ett "vanligt" pajskal
Instruktioner
- Gör iordning pajskalet enligt receptet på Pajskal LCHF - eller välj valfritt pajskal.
- Smält smöret i en stekpanna på medelvärme.
Låt purjolöken bli mjuk i smöret.
Lägg i den tinade och avrunna spenaten i pannan. Låt ev överskottsvätska ånga bort.
Smält ner philladelpiaosten i röran och häll i grädde till en krämig konsistens.
Smaka av med salt och peppar.
- Skär Chevre och tomat i fina skivor, gärna halvmåneformade.
- Fyll pajskalet med röran. Varva tomat och chevreskivorna som taktegel så får du en vacker paj.
- Grädda i 200 grader i ca 20 minuter, eller tills pajen ser aptitlig ut.
- I vår familj gillar inte alla Chevre och varma tomater, så jag toppade bara halva pajen med detta. Halvan med enbart röran blev också väldigt god.
- Pajen serverades med grönsallad och några skivor lufttorkad skinka.
Publicerat den
27 februari 2014
Liknande recept
Skriv kommentar