Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopaj glutenfri

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättegod glutenfri deg, den är även utan vetestärkelse för oss som inte tål vete.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop mjöl, salt, smör i kuber och vatten till en deg, enklast i matberedare. Obs! Blir något klibbig! Tryck ut degen i smord form elller pajform. Låt vila kallt 30 minuter. Förgrädda i 200 grader i ca 10 minuter.
  2. Skala och finhacka löken. Fräs lök i matfett, tillsätt färsen och rör om tills färsen är smulig. Tillsätt kryddmix och vatten. Rör om och låt puttra ca 5 minuter. Fördela färsen i pajskalet.
  3. Skölj och hacka tomaterna. Skala och finhacka vitlöken. Blanda tomat, vitlök, ost, havregrädde och potatismjöl. Bred blandningen ovanpå färsen. Grädda i nedre delen av ugnen i 225 grader i 20 minuter. Garnera med klippt gräslök och tacochips. Servera med sallad och tacochips.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.