Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pakistan chicken

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lättlagad och god rätt med sting!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera kycklingbitarna i vitlök och lite matolja i 10 minuter. Bryn i stekpanna tills de får färg. Lägg i paprika, lök, tomat och låt det puttra ca 12 minuter på medelvärme. (Slå i 1/2 dl vatten om det ser torrt ut, jag har aldrig behövat göra det) Tillsätt sedan korinader, sambal oelek, salt och peppar.
  2. Servera med nykokt basmatiris, sallad och yoghurtdressing.
  3. Gillar du inte stark mat, dra på mer sabal oelek!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.