Panacotta med Center

Otroligt många olika recept av pannacotta finns det, denna med Cloetta Center, värd att pröva. Så gott så.
Blir 6 små portioner.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: Panacotta
Betyg (38 röster)
Panacotta med Center

Gör så här

Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Skär chokladen i mindre bitar.

Koka upp grädden och sockret. Ta bort pannan från plattan och lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning. Om det är bitar kvar av chokladen, sila grädd- och chokladblandningen innan gelatinet tillsätts

Krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält dem med lite, lite vatten på låg värme i en kastrull. Blanda ner gelatinet i panacottan under omrörning, se till att det är ordenligt blandat.

Häll upp panacottan i portionsformar och låt den stå i kylen och stelna mint ett par timmar. Innan servering, garnera med en klick vispad grädde och några hallon.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Grädde, socker, center, Gelatinblad, Grädde, Hallon
Visningar:
28338
Sparat:
1177

LIKNANDE RECEPT

Chokladpannacot
av majamia
över 2 månader
Panacotta cake ..
över 2 månader
Vit chokladpann
över 2 månader
Pannacotta smak
över 2 månader
Passionspanacot
av UllaC
över 2 månader
Vit chokladpann
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.