Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panang curry med torsk och räkor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ruskigt god thaigryta.

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp oljan i en wok och lägg i lök, citrongräs och curypastan . Fräs i ca två min. Häll på kokosmjölk, koka upp och låt sjuda i ca 20 min. Dela torsken i kuber, ca 3x3 cm. Lägg i den tillsammans med broccolin och morötterna och sjud i ca 5 min tills torsken inte är genomskinlig längre. Häll i fisksåsen, limesafter och sockret och rör om. Ta grytan från värmen och lägg i räkorna och jordnötterna. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ThomasP 26 oktober 2007

    Kanongod men jag tar bort citrongräset nästa gång vart lite tuggigt men 5 st MMMMM //Thomas

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.