Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerad fisk med ris och currysås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Min 4 åriga dotter älskar denna mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset.
  2. Skiva det halvfrysta fiskblocket. Vänd skivorna i ägg . Blanda salt, ströbröd och sesamfrön. Vänd fisken ordentlgt i blandningen så att det fäster runt om.
  3. Låt oljan bli medelvarm och stek fisken ett par minuter på varje sida så att den bli frasig och får fin färg.
  4. Blanda alla ingredienser till såsen.
  5. Servera fisken med riset, såsen och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Annelie1969 31 januari 2009

    Denna rätt blev uppskattad på Förskolan där jag jobbar. /Annelie

  • mazzarinen 12 april 2012

    Tack för tipset att ha currysås till panerad fisk. Det var väldigt gott! Jag gjorde dock en varm currysås med grädde istället för gräddfil, men det blev riktigt gott ändå :)

  • mazzarinen 12 april 2012

    Tack för tipset att ha currysås till panerad fisk. Det var väldigt gott! Jag gjorde dock en varm currysås med grädde istället för gräddfil, men det blev riktigt gott ändå :) Detta kommer jag definitivt att göra igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.