Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerad ostfylld spättafilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gillar inte ungarna denna fiskrätt kan man lika gärna lägga ner detta med fisk till dem

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta o peppra fileérna på insidan(där osten läggs) Lägg ihop två och två med en rejäl skiva ost emellan. Doppa fisken först i uppvispat ägg sedan i ströbröd(som man om man vill kan krydda på lite extra) Stek sedan fileérna gyllenbruna i medelvarm stekpanna.
  2. Servera till kokt potatis och gärna en hemgjord remouladsås. Detta är supergott. Vill man förenkla så tar man fisken mellan hamburgerbröd och sallad o remouladsås till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.