Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfilé panerad i cornflakes

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är roligt, lätt och gott att tillaga egna fiskpinnar. Du måste absolut prova att panera vanlig hokifilé i cornflakes. Garanterad succé!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär det halvtinade fiskblocket i 1½ cm tjocka bitar. Stöt cornflakesen i mortel. Blanda med mjöl, salt och peppar. Vispa upp ägget.
  2. Vänd fiskbitarna i äggvispet och sedan i cornflakesblandningen.
  3. Hetta upp smör och rapsolja i en stekpanna. Stek på medelvärme i 4-5 minuter på varje sida.
  4. Servera med god hemlagad potatismos eller på "engelskt manér" med pommes frites, stekt ägg och och malt vinegar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Discogiraffen 29 oktober 2010

    Jättegod panering! Jag använde torsk och det blev jättegott. Fast jag vet inte vad jag ska säga om betyget till min matlagning - min flicka som är två bad om mer kyckling hela tiden. Hmm, det var ju faktiskt fisk...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.