X

Panerad torsk med recept

Laddar...
Din sökning gav 31 träffar
Ansjovispanerad torsk

Här går det utmärkt att använda fryst torsk. Portionspaketen av fryst torsk är faktiskt inte dumma alls, de blir snabbt färdiga i ugnen.
Dillsås

Den enkla och supergoda dillsåsen som passar perfekt till fiskpinnar eller panerad torsk. Tar max 5 minuter att göra.Fish'n Chips

Recept på fish´n chips som är panerad fisk i engelsk stil. Fish and chips blev vanligt i slutet på 1800-talet i England. Grytor med kokande olja friterade pommes och panerad fisk till arbetarna i varj..Mandelpanerad torskfilé
Mandelpanerad torskfilé

Mandeln lånar sin milda smak och knapriga konsistens till den mjälla torskfilén, tillsammans skapar de en lätt, fräsch och snabblagad fiskrätt.
Sesampanerad fiskfilé med kiwisås
Sesampanerad fiskfilé med kiwisås

Ett mycket gott och lite festligare sätt att servera fisk, utan att det är särskilt svårt. Kiwin smakar bra tillsammans med de brynta sesamfröna.


Panerad fiskfilé med örtmajonnäs
Panerad fiskfilé med örtmajonnäs

Att göra en egen panering är betydligt nyttigare och mer GI-vänligt, än att köpa de frysta varianterna, tex. sprödbakad torsk och fiskpinnar. Servera med örtmajonnäs och en god sallad.


Fröpanerad fisk med rostade rotfrukter och ärtpesto
Fröpanerad fisk med rostade rotfr..

Snäll fiskrätt om en lite mesig. Barnen gillade inte ärtpeston, men vi älskar ugnsrostade grönsaker. Jag hade morötter, palsternackor, lök, potatis, squash och aubergine.