Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerad fiskfilé med örtmajonnäs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att göra en egen panering är betydligt nyttigare och mer GI-vänligt, än att köpa de frysta varianterna, tex. sprödbakad torsk och fiskpinnar. Servera med örtmajonnäs och en god sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör först majonnäsen genom att blanda alla ingredienser. Ställ kallt.
  2. Skär fiskfiléerna i lagom stora bitar och strö på salt och peppar. Vispa ägget lätt i en skål. Häll rågmjöl på en tallrik. Panera fiskfiléerna genom att doppa dem i ägg och till sist vända dem i rågmjölet.
  3. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn filéerna några minuter per sida.
  4. Servera med citronskivor, örtmajonnäs och grönsaksstavar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.